Mitt første blogginnlegg!

Mitt første blogginnlegg hva skal jeg skrive om? Det kan ikke bli annet enn min aller beste venn Preben. Hvem er Preben? Preben er en skjønn liten tass på 4 år, nei han er ikke min sønn selv om jeg ser på han som det i blant. Preben er en fransk bulldog som har vært min trofaste bestevenn siden han var 4 måneder gammel.

Det er ganske utrolig hvor fort tiden går, jeg syns ikke det er lenge siden han veivet rundt på gulvet klønete som han er og kunne få plass i en hånd. Føles ikke lenge siden at han sto mellom beina mine og frøs når jeg tok med han ut og alle de gangene jeg måtte stå opp på natten fordi han maste om at han måtte ut å tisse. Nå er han blitt en stor gutt men fortsatt like kjælen og snill, han er rett og slett en herlig liten kar som jeg verdsetter utrolig høyt. Ikke bare er han kosete og glad men han får meg ut å gå turer jeg ellers ikke ville gjort og trøster meg på dårlige dager.

preben2

For de som ikke har en hund så anbefaler jeg det på det sterkeste, og da spesielt en fransk bulldog for de som er usikker på hvilken hund de vil ha. Det er som man sier, en hund er menneskets beste venn og det har jeg fått erfart, en hund svikter deg aldri og elsker deg grenseløst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *