Om min blogg

Hei og velkommen til min blogg! Her vil jeg blogge om mine dagligdagse ting som opptar meg som for eksempel min herlige franske bulldog Preben som er min aller beste og mest trofaste venn. Jeg er også opptatt av arkitektur og interiør design noe som kan komme godt med da jeg pusser opp huset mitt.

Hvem passer bloggen for?
Den passer egentlig for alle og enhver da jeg ser på meg selv som en allsidig person med mange forskjellige interesser. Her vil jeg snakke om det som faller meg inn og ting i media som er aktuelle eller jeg må ha noen meninger om. Jeg pusser også som sagt opp huset for tiden så at det kommer noen frustrerende blogg innlegg angående oppussingen også er heller ikke så usannsynlig.

Hvorfor blogg?
Hvorfor blogger jeg? Jeg blogger bare fordi jeg rett og slett syns det er morsomt og iblant føler jeg det nesten som terapi å få fortalt om ting som interesserer meg, engasjerer meg eller rett og slett ting som irriterer meg. Håper dere vil synes min blogg er interessant for dere og at dere får noe glede ut av den slik som jeg vil.