Oppussingen er i gang!

Da er oppussingen av huset i gang, i dag har jeg vært en tur på Ikea på Slependen for å kikke litt og få idéer til hvordan jeg vil ha det og hva som må kjøpes inn. Planen er først og fremst å starte med badet, for så å ta stuen og deretter soverommet. Kjøkkenet pusset jeg opp for 1 år siden så det trengs ikke å pusses opp på en stund får jeg håpe. Det er ikke lett å bestemme seg for hva og hvordan man skal gjøre det, derfor er det veldig kjekt å ha steder som for eksempel Ikea å dra til så man får inspirasjon til hvordan man vil ha det.
Ellers leser jeg mange interiørblader for å få et visst innblikk i hva som er moderne, men man må også tenke på hva som holder seg moderne over en lang tid slik at man har lettere for å selge ved en senere stund. Planen er jo ikke å bo her for evig å kunne godt tenkt meg å flytte lenger sørover langs kysten men helst bilavstand til Oslo.

Oppussing er dyrt!
Det er ikke til å legge skjul på at oppussing er dyrt og spesielt av badet. Derfor må man tenke nøye igjennom hva man skal gjøre, hvor mye det vil koste og hvordan man skal finansiere det. Fant denne videoen om akkurat det emnet med noen gode tips. Virkelig noe å tenke igjennom før man begynner, så slipper man å gå på en smell!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *