Verden vi lever i

Jeg er veldig opptatt av nyheter og ting som skjer i verden, jeg er ikke spesielt opptatt av politikk direkte men jeg er opptatt av hva som skjer rundt meg om det gir noen mening. Jeg leser i nyheter om flyktning situasjonen i Norge og ellers i Europa og jeg må si at det begynner å bekymre meg litt. Hva er det som vil skje om dette bare fortsetter og fortsetter? Jeg er absolutt ikke imot å hjelpe de som virkelig trenger det, men dessverre finnes det veldig mange som utnytter situasjonen som ikke trenger hjelp i det heletatt å det er veldig synd. Det er fælt å se små unger lide i uvisshet om hvordan fremtiden vil bli, det er nesten like ille å se mødre og fedre fortvilet og desperat etter å komme seg i sikkerhet. Så kjære lesere, ikke gre alle under en kam, det er mange flyktninger som bare vil i trygghet å leve i fred og bidra til et bedre samfunn her i Norge.

Gladnyheter
Heldigvis finnes det gladnyheter blant alt det vonde også. Jeg leste akkurat denne artikkelen i VG om en familie som gjenforenes i Norge etter 1.5 år fra hverandre på rømmen. Dette er reale mennesker som bare vil leve i fred, studere og arbeide i Norge og bidra i samfunnet, slike mennesker er hjertelige velkomne synes i hvert fall jeg.  Håper alt vil gå bra med dem og at de klarer å starte en ordentlig liv her i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *